Dezactivare User Account Control in Windows 7

Dezactivare User Account Control in Windows 7

User Account Control sau UAC are rolul de a preveni modificările neautorizate în setările sistemului de operare. El ne avertizează printr-o căsuţă de dialog (de multe ori supărătoare) ori de câte ori utilizatorul sau o aplicaţie tinde să facă modificări importante în sistemul de operare.
Pentru un calculator pe care se modifică frecvent setări ale sistemului de operare sau se testează aplicaţii este de dorit, pentru a nu mai pierde timp cu click-uri suplimentare, să se dezactiveze această funcţie.
Cum putem face asta?

Mergem în Control Panel, de aici alegem System and security şi apoi la Action Center click pe Change User Account Control settings.

Se va deschide o fereastră cu o pârghiuţă. Tragem cu mouse-ul de acea pârghie până jos de tot, la Never notify.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.