Un virus de pe Facebook iti pune calculatorul in mainile hackerilor

Viermele se propaga prin intermediul chat-ului.

Reteaua de socializare Facebook sta sub amenintarea viermelui Dorkbot, care infecteaza calculatoarele care folosesc Windows prin intermediul chat-ului. Dupa ce se infiltreaza, viermele le permine persoanelor rau intentionate sa preia controlul calculatorului victimelor.

Cum sa te feresti de virus?

Potrivit Sophos, virusul se raspandeste prin intermendiul Chatului Facebook trimitand un mesaj care pare ca vine de la prietenii din lista. Mesajul acesta contine un link ce, la o prima vedere, ar duce spre o pagina a Facook ce contine o poza in format JPG. De fapt, cine da click ajunge pe un alt site.

In aceste momente, victima downloadeaza practic un fisier executabil care incearca sa downloadeze un alt program malware de pe net pe calculatorul infectat.

Dorkbot a mai fost vanzut, in trecut, pe alte retele de socializare si sisteme instant chat.

O alta amenintare

Reteaua Facebook mai sufera si din cauza troianului Zeus, care se transmite prin trimiterea de mesaje directe care contin link-uri spre screensavere in care apar doua femei. Cei care cad in plasa isi instaleaza, practic, pe calculator o multime de programe malware.
Sursa: http://www.yoda.ro

  1. Tremendous issues here. I am very satisfied to see your post. Thank you a lot and I am taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.