Ti-e frica de virusi? Vezi care e cel mai sigur browser

O cunoscuta firma de securitate IT a comparat Mozilla Firefox, Google Chrome si Microsoft Internet Explorer. Firma de cercetare in domeniul securitatii informatice Accuvant LABS a analizat trei dintre cele mai folosite browsere, Firefox, Chrome si Internet Explorer, pentru a vedea care dintre acestea se descurca mai bine in fata amenintarilor informatice. Firma sustine ca a folosit “o metodologie complet diferita si mai extinsa decat cea utilizata de studiile anterioare”.

Cercetatorii spun ca, fara doar si poate, Google Chrome este in acest moment cel mai sigur browser. In mod ironic, Google le-a cerut celor de la Accuvant sa faca studiul, insa rezultatele si metodologia pot fi studiate de oricine pe Internet. Accuvant este o firma serioasa, deci e putin probabil ca datele sa fie manarite, sustine cunoscutul site de securitate securityweek.com. Sursa: www.yoda.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.