Parolele userilor de Facebook furate cu ajutorul unui malware

Userii celei mai mari retele de socializare din lume risca sa isi piarda conturile din cauza unui malware descoperit de compania Seculert. Aceasta din urma a facut un anunt oficial facut joi, 5 ianurie.

Parolele a peste 45.000 de useri de pe Facebook (dintr-un total de 800.000) au fost deja descoperite pe un server de comanda si control. Se pare ca malware-ul denumit Ramnit este vinovat de acest lucru.

Userii cu cele mai multe parole furate par sa fie din Franta si Marea Britanie (conform Seculert).

Dincolo de faptul ca malware-ul fura parolele, are si puterea de a trimite linkuri cu virusi prietenilor din listele furate. Aceasta este doar una dintre variantele pe care Ramnit o are pentru a se extinde.

Symatec Corp avertizeaza ca Ramnit este un malware foarte puternic, fiind responsabil de 17.3% din infectarea computerelor din intreaga lume (aproximativ 800.000 de computere au fost virusate in ultimele 4 luni doar din cauza acestuia).
Sursa: http://www.hit.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.