AI GMAIL? Atunci trebuie să afli CUM POATE SĂ-ŢI CITEASCĂ ALTCINEVA mesajele Mai mult: AI GMAIL? Atunci trebuie să afli CUM POATE SĂ-ŢI CITEASCĂ ALTCINEVA mesajele – Gadgeturi&Internet

Ai adresă de mail pe GMAIL? Atunci poate eşti la curent cu abuzurile din partea autorităţilor, care i-au determinat pe reprezentanţii Google să ia atitudine.

gmail

Ce e drept, problemele au apărut în SUA, după scandalul cu fostul director CIA, David Petraeus, căruia i-au fost verificate mesajele din email pentru a confirma relaţia pe care o avea cu altă femeie.

Autorităţile nu au avut nevoie de nici un fel de un mandat pentru a verifica emailul personal al acestuia şi pentru a face publice mesajele acestuia, multe dintre ele conţinând detalii intime. Astfel, purtătorul de cuvânt al Google, Chris Gaither, a anunţat zilele acestea că politica de confidenţialitate se schimbă. Pentru orice fel de verificare a emailului unui abonat GMAIL se va cere prezentarea unui mandat, aşa cum se întâmplă şi în cazul percheziţionării locuinţei unei persoane.

Sursa:libertatea.ro

 

Posted on 25/01/2013, in Stiri IT and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.