Utilizatorii de computere sunt sfătuiţi să dezinstaleze aplicaţia Java a celor de la Oracle după ce o vulnerabilitate a fost descoperită zilele trecute, vulnerabilitate pe care hackerii o exploatează ca să atace compueterele, informează Reuters.

12_08_30_java_80470800

“Java este un dezastru. Nu este o aplicaţie sigură. Trebuie să o dezactivaţi urgent”, a declarat Jaime Blasco, manager laborator securitate la  Alien  Vault Labs.

Aplicaţia care este instalată pe sute de milioane de compuetere din lumea întreagă, permite programatorilor să realizeze software utilizând doar un singur set de coduri care rulează pe orice computer.

Este folosită de dezvoltatorii web petru a realiza site-uri care să funcţioneze în browsere care rulează pe calculatoarele cu Windows şi Mac-urile celor de la Apple.

Sursa:economica.net

Posted on 16/01/2013, in Security IT, Stiri IT and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.