Mark Zuckerberg a prezentat noul Graph Search, cel mai avansat motor de cautare intern

f

Facebook a lansat Graph Search marti seara intr-o conferinta speciala in Menlo Park, California, la care a participat si Mark Zuckerberg, alaturi de cei mai importanti oameni din companie.

In fata unei sali pline de ziaristi, Facebook a prezentat cel mai performant motor de cautare intern, denumit Graph Search. Serviciul, existent si pana astazi, dar fara sa fie dus la un asemenea nivel, permite oricarui utilizator sa gaseasca persoane pe Facebook folosindu-se de cele mai mici informatii cunoscute.

Mark Zuckerberg a exemplificat in timpul conferintei de presa, cautand pe Facebook “prieteni care locuiesc in Palo Alto, California si sunt fani Game of Thrones”. Pentru cei care cauta persoane despre care stiu doar primul nume si, spre exemplu, scoala unde au invatat, de acum incolo serviciul va permite sa ii gasiti, asa cum si fondatorul Facebook a aratat cautand “Oameni pe care ii cheama Chris, sunt prieteni cu Lars si au invatat la Stanford”.

In urma introducerii parametrilor de cautare, Facebook ofera apoi o lista de variante, pornind de la “prietenii cei mai apropiati”, cei cu care comunicati cel mai des pe reteaua de socializare, pana la prieteni din listele prietenilor.

Un alt serviciu pus la punct prin acest Graph Search reprezinta localizarea mai usoara a restaurantelor din zona in care va aflati, rezultatele venind la pachet cu fotografii postate din acel loc de catre prietenii dumneavoastra si o lista a celor care au mai fost acolo.

Pentru Romania, singurele semne de intrebare sunt in jurul functionarii acestui serviciu la capacitate 100% in limba romana, dar si cand acesta va fi oficial adus pentru utilizatorii din tara noastra.

Sursa:protv

Posted on 15/01/2013, in Facebok, Stiri IT and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.