Mozilla a finalizat Firefox 18 (DOWNLOAD)

Sursa: foto Firefox

Mozilla a finalizat versiunea 18 a browserului Firefox care aduce o serie de imbunatatiri mai ales in privinta vitezei de navigare.

Noul Firefox 18 beneficiaza de JavaScript mai rapid (IonMonkey), ofera posibilitatea de vizualizare a PDF-urilor si vine cu suport pentru ecranele Retina Display (pentru OS X 10.7 sau mai nou).

mozila 18

Firefox 18 elimina, de asemenea, cateva bug-uri prezente in versiunea anterioara.

Mozilla va publica versiunea oficiala a Firefox 18, cel mai probabil, in cursul zilei de maine. Daca nu aveti rabdare pana la releasul oficial, puteti decarca Firefox 18 (oficial) chiar acum:

pentru descarcare intrati pe pagina oficiala firefox mozila  Click aici

Posted on 10/01/2013, in Security IT, Stiri IT, video and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.