REVIEW Hitman Absolution

Jocul creat de IO Interactive si publicat de Square Enix este al 5-lea din seria Hitman si ruleaza pe un engine creat special, Glacier 2.

review-hitman-absolution_1_size13

Sursa:Foto yoda.ro

Gameplay

Jocul are 5 nivele de dificultate, dintre care ultimul este creat doar pentru cei extrem de experimentati. Celor cu un temperament mai agresiv, le recomand sa nu joace peste nivelul de dificultate Normal, daca tin la tastatura si la mouse.

n noul Hitman apare conceptul de “instinct”, prin care personajul poate prezice rutele inamicilor si poate detecta obiectele care l-ar putea ajuta. Acest “instinct” este asemanator cu “Eagle Vision” din Assassins Creed sau cu “sonar vision” din Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction.

Eu am reusit sa gasesc obiecte ajutatoare din “environment” si sa ma ascund destul de bine si fara sa folosesc “instinct”. Sunt situatii cand esti obligat sa utilizezi aceasta abilitate, pentru ca nu exista alta cale decat cea in care ii omori pe toti.

Folosirea instinctului ii ofera asasinului posibiliatatea de a crea o secventa de impuscaturi pentru doborarea unor inamici.

Pentru a reusi sa faci un scor cat mai mare la oricare dintre misiuni trebuie sa fii inarmat cu multa, extrem de multa rabdare.

Gameplay-ul mi se pare foarte bine realizat si nu am sesizat buguri sau lucruri deranjante. Mi-a placut cum sunt interpuse si cum sunt realizate cutscene-urile, desi povestea jocului nu mi s-a parut extraordinara.

Grafica

Nu este una dintre cele mai reusite din cate am vazut, dar nu este nici urata. In ansamblu, este o grafica realizata destul de minutios, dar care are niste probleme la efecte.

Unul din aspectele negative este lipsa de detalii la actiunea personajului cu mediul. Daca asasinul paseste printr-o balta apa ramane nemiscata sau daca trece printr-un maldar de frunze de-asemenea obiectele raman nemiscate.

Buguri

Dupa ce unul dintre paznici bea din cana de cafea, aceasta ramane suspendata in aer.

Unele personaje cheie raman blocate pe cate o actiune si trebuie sa reincarci “checkpointul” pentru ca jocul sa poata continua.

Hitman Absolution este un joc dedicat celor care au multa rabdare si sunt si destul de carcotasi pentru a putea sa ajunga la un scor cat mai ridicat. Daca esti un fan al jocurilor cu o actiune mai alerta, gen Max Payne 3, s-ar putea ca acest joc sa nu fie o alegere potrivita.

review-hitman-absolution

Sursa:Foto yoda.ro

System Requirements:

Minimum Requirements:
Intel CPU: Pentiun Dual Core E2140 1.60 Ghz
AMD CPU: Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
Nvidia GPU: GeForce 8600 GTS 512MB
AMD GPU: Radeon HD 2900
RAM: 2GB
Direct X: DX 10
HDD Space: 10GB

Medium Requirements:
Intel CPU: Core 2 Duo E7600 3.06Ghz
AMD CPU: Phenom II X2 Black Edition
Nvidia GPU: GeForce 8800 GTS
AMD GPU: Radeon HD 6570 1GB DDR5
RAM: 4GB Direct X: DX 10
HDD Space: 10GB

Recommended Requirements:
Intel CPU: Core i5-680 3.6Ghz
AMD CPU: Athlon II X4 620
Nvidia GPU: GeForce GTX 260
AMD GPU: Radeon HD 5770 1024MB
RAM: 4GB
Direct X: DX 11
HDD Space: 10GB

Sursa:yoda.ro

 

Posted on 02/01/2013, in REVIEW Jocuri and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.