Piraterie online la nivel inalt. Cum “fura” companii precum Sony, Universal si Warner Music

Sursa:foto yoda.ro

Sursa:foto yoda.ro

Angajatii Parmanetului European si din ministerele de justitie, interne si aparere, implicati in download ilegal de pe torrente

Producatorii de software, casele de discuri si studiourile de film acuza constant pirateria online, un fenomen ce a cuprins intreaga lume. Site-ul TorrentFreak face dezvaluiri surprinzatoare, trei dintre cele mai cunoscute case de discuri, dar si importante institutii publice, sunt implicate in pirateria online.

Atunci cand descarcam filme, software sau muzica de pe torrente fara a folosi VPN sau o alta metoda similara, oricine poate vedea cine si de unde face acest lucru. Asffel, angajatii celebrelor case de discuri: Universal Music Group, Sony Music Entertainment si Warner Music Group au fost surprinsi in timp ce descarcau filme de pe torrente.

Cei de la TorrentFreak au descoperit download-uri ilegale si in cazul unor importante ministere din Statele Unite: Justitie, Interne si Aparare. Cum este un fenomen la scara mondiala, pirateria online este prezenta si in Europa, incepand cu cel mai inalt nivel: Parlamentul European.

This slideshow requires JavaScript.

Suesa:Foto yoda.ro

 

 

Sursa: stiri it yoda.ro

 

Posted on 27/12/2012, in Stiri IT and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.