Facebook testeaza un nou serviciu experimental: Mesajele contra cost

Image representing Facebook as depicted in Cru...

Sfarsitul anului 2012 vine cu noi schimbari pentru Facebook, cea mai larga retea de socializare din lume.

Mai multe site-uri din SUA, printre care Mashable si Business Insider, anunta in aceasta seara ca Facebook testeaza in acest moment un nou serviciu de mesagerie, contracost.

Nu va speriati, nu veti plati pentru mesajele pe care le veti trimite prietenilor din lista, insa conform noului proiect, daca vreti sa trimitei in inboxul celor pe care nu ii cunoasteti mesajele voastre, fie pentru a promova ceva, fie pentru a trimite pur si simplu un gand unei liste mult mai mari de persoane, veti fi nevoiti sa scoateti din buzunare 1 dolar.

Conform Business Insider, masura nu vine ca o dorinta din partea Facebook de a castiga bani in plus, ci pentru a-si ajuta utilizatorii sa-si organizeze mult mai bine casuta de mesaje.

Odata cu aceasta noutate, Facebook va mai introduce si noi filtre pentru mesajele din inbox, unde veti putea alege sa vedeti doar cele din partea prietenilor sau din partea prietenilor-prietenilor de pe Facebook.

sursa:yoda.ro

 

Posted on 21/12/2012, in Facebok and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.