Protejați-PC-ul dvs

Protejați-PC-ul dvs.

 

Utilizați software anti-virus și păstrați-l up-to-data de

 

Dacă nu ați instalat software anti-virus pe computer, o fac acum. Software anti-virus pot detecta mai multe – dar nu toate – formele de software rău intenționat înainte de a avea o șansă de a afecta calculatorul dumneavoastră. Când cumpărați software anti-virus, uita-te pentru unul care include anti-spyware. Cele mai multe software anti-virus poate descărca automat actualizări pentru tine. Verificați pentru a vă asigura software-ul dvs. este descărcarea actualizărilor corect.

 

Păstrați toate software-up-to-data de

 

Puteți preveni multe probleme de regularitate verificarea și instalarea actualizărilor de programe, inclusiv sistemul de operare, browser-ul, software-ul de mesagerie, si alte software-uri. Multe programe includ o funcție care verifică automat pentru actualizări. Se abtine de la faceți clic pe linkurile din e-mailuri care pretind a avea actualizări pentru software-ul dvs., este mai sigur să tastați adresa site-ului în bara de adrese a browser-ului pentru a vizita site-ul direct.

 

Verificați setările de securitate

 

Cele mai multe sisteme de operare (cum ar fi Windows XP) au un firewall încorporat și alte măsuri de siguranță pentru a preveni accesul neautorizat la calculatorul dumneavoastră. Verificați sistemul dvs. de operare pentru a vă asigura că este configurat astfel încât computerul dvs. este protejată. Instalați orice actualizări de securitate sau patch-uri pentru sistemul de operare cu promptitudine.

 

Fii atent echipament de deschidere de e-mail

 

Luați în considerare oprirea caracteristica în programele de e-mail care se deschide automat atașările. Dacă primiți un atașament pe care nu se așteaptă, nu-l deschideți. Înainte de a deschide orice atașament e-mail – chiar daca e de la cineva care aveți încredere – l scanați utilizând software anti-virus. Yahoo! Mail scaneaza automat toate echipamentele de e-mail pentru viruși.

 

Citește mai multe despre caracteristicile de securitate Yahoo! Mail

 

Nu instalați programe nefamiliare

 

Gândiți-vă cu atenție înainte de a instala software-ul sau de funcționare noi, cum ar fi programele de tip freeware sau shareware disponibile on-line. Doar să descarce software-ul de la o sursă de încredere. Nu instalați software-ul în cazul în care nu se poate verifica ca este dintr-o sursa sigura. Asigurați-vă că știți ce software-ul va face și cum va afecta

 

Sursa:http://security.yahoo.com

 

Windows Security Center was added in Service P...

Windows Security

 

Posted on 15/12/2012, in Stiri IT and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.