UPDATE Facebook

Utilizatorii din mai multe colţuri ale lumii nu au acces în acest moment la Facebook, care a picat. Este al doilea eveniment de asemenea amploare după cel întâmplat la începutul anului.

În jurul orei 00.50, reţeaua de socializare Facebook a picat pentru mai multe persoane. Pe Twitter, utilizatorii din mai multe colţuri ale lumi s-au plâns de faptul că reţeaua de socializare nu se încărca. Problema a ţinut aproximativ 40 de minute, dar nu a fost cea mai gravă de anul acesta

În martie 2012, Facebook a picat aproximativ două ore şi toată lumea a început să se plângă pe Twitter. Astăzi însă, lucrurile ciudate pentru o lume care trăieşte dependentă într-un fel sau altul de Facebook şi de conturile de mail au fost la ordinea zilei.

Google a întâmpinat probleme cu serviciile sale, iar utilizatorii s-au plâns că Gmail şi Google Drive nu au funcţionat.

Facebook a fost disponibil pe durata celor aproximativ 40-50 de minute pe dispozitivele mobile şi pe varianta beta.facebook.com.

Image representing Facebook as depicted in Cru...

Facebook

 

Posted on 10/12/2012, in Facebok and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.