Cum să ștergi cache-ul

În timp ce navigați pe internet, Firefox ține minte numeroase informații pentru dumneavoastră – saiturile vizitate, fișierele descărcate și multe altele. Toate aceste informații alcătuiesc istoricul dumneavoastră. Totuși, dacă folosiți un calculator public sau împărțiți calculatorul cu cineva, poate că nu vă doriți ca alții să fie capabili să vadă aceste lucruri.

Acest articol explică ce fel de informații sunt stocate în istoricul dumneavoastră și vă oferă metode de curățare completă a acestuia pas cu pas. Pentru folosirea temporară a Firefox astfel încât să nu stocheze nici un fel de informații în istoric

mozilla-firefox-free-download

By Video-PC

 

Posted on 08/12/2012, in video and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.