Facebook a lansat un nou serviciu in secret, considerat de analistii IT periculos pentru utilizatori

Sursa:Foto yoda.ro

Sursa:Foto yoda.ro

Ultimul serviciu dezvoltat de Facebook a alarmat lumea IT, din cauza ca ar avea acces nelimitat asupra vietii personale a utilizatorilor sai.

Iar acest acces nelimitat ar fi permis in acest moment datorita noului serviciu, Photo Sync, pe care Facebook l-a lansat vineri, fara prea mare galagie, scrie Daily Mail.

Photo Sync este o platforma dezvoltata de Facebook pentru a putea urca automat fotografiile facute de pe telefonul mobil pe reteaua de socializare.

Odata ce au acceptat serviciu Photo Sync, utilizatorii isi vor gasi toate fotografiile deja uploadate intr-un fisier separat pe contul lor.

Insa site-ul de tehnologie, TechCrunch, scrie ca Photo Sync are in spate un alta idee, nu neapara aceea de a usura urcarea pozelor de pe telefoanele mobile pe reteaua de socializare.

Odata cu posibilitatea ca Facebook sa iti acceseze automat datele din telefonul mobil, va putea sa creeze o baza de date fara precedent cu locurile in care fotografiile au fost facute, folosindu-se de serviciu de recunoastere a fetei va afla cu cine ai fost, iar site-ul citat scrie ca ar folosi si un sistem de recunoastere a brandurilor care apar in fotografii, sugerand ca obiceiurile de consum ale utilizatorilor, ce mananca, cu ce se imbraca si ce bauturi servesc, vor putea fi vandute mai departe clientilor.

Sursa: yoda.ro

Posted on 03/12/2012, in informatii utile and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.