O vulnerabilitate Yahoo pune in pericol milioane de conturi de mail

Un hacker a scos la vanzare pe un forum o vulnerabilitate descoperita in serviciul de mail al Yahoo. Hackerul nu cere mai mult de 700 de dolari pentru vulnerabilitatea Yahoo.com.

Vulnerabilitatea poate fi folosita de atacatori pentru a trimite mesaje de pe conturile afectate si permite hackerilor sa citeasca mailurile utilizatorilor de Yahoo.

yahoohacked

Sursa:Foto hit.ro

Reprezentantii Yahoo au declarat pentru KrebsOnSecurity ca patch-ul pentru rezolvarea problemei poate fi pus la punct in cateva ore.

Sursa: Cnet

Iata si un clip in care este explicat modul in care poate fi exploatata vulnerabilitatea:

Sursa:hit.ro

Posted on 02/12/2012, in informatii utile and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.