Facebook se va incarca mai incet, iar asta e un lucru bun. Cum se schimba reteaua de socializare

Modificarea va afecta, gradual, utilizatorii din toata lumea. Ca de obicei, americanii sunt primii.

Navigarea pe Facebook va fi ceva mai lenta, in curand, insa vestea buna este ca site-ul primeste un plus la capitolul securitate, iar asta inseamna ca hotii care misuna prin spatiul online vor avea o viata mai complicata.Compania Facebook a anuntat pe blog ca va trece de la HTTP, la HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), un protocol pe care l-ai mai intalnit, de exemplu, atunci cand ai introdus date bancare pe Internet. De modificare vor beneficia intai locuitorii Americii de Nord insa, gradual, toti utilizatorii Facebook din intreaga lume vor avea o legatura securizara.

n acest moment, tendinta globala este ca toate site-urile care opereaza cu date importante ale persoanelor sa treaca la HTTPS, scrie  CNN

De ce ar trebui sa-ti pese de aceasta schimbare? Baietii de la LifeHacker    au dat o superexplicatie pentru riscurile la care te supui cand folosesti protocolul HTTP, utilizat momentan: “Gandeste-te la el asa: ai o conversatie privata cu noul tau iubit sau noua ta iubita si partenerul tau precedent, fara ca tu sa stii, se afla la cateva mese distanta si iti asculta fiecare cuvant”. Cei care se tem ca vor accesa Facebook cu foarte multa greutate, nu au de ce sa isi faca griji. Viteza de incarcare a paginilor va fi diminuata doar putin. In schimb, beneficiile sunt consistente. Utilizatori care, totusi, prefera sa mearga pe varianta mai rapida, pot renunta la HTTPS pentru HTTP, scrie  TechCrunch . Ei vor renunta, insa, si la avantajele care tin de securitate si de protejarea datelor.

 

Sursa: yoda.ro

 

 

Posted on 21/11/2012, in Security IT and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.