Cum sa stergi definitiv contul tau de Facebook

In acest tutorial iti voi arata, pas cu pas, cum sa stergi definitiv contul tau de Facebook.

Dupa cum ai vazut, Facebook iti ofera posbilitatea de a dezactiva contul dar aceasta nu iti sterge profilul ci doar il dezactiveaza iar profilul ramane si poate fi vazut in continuare de toata lumea, in functie de ce ai setat tu la confidentialitate.

Multa lume se intreaba cum sa stearga contul de pe Facebook si asta din diverse motive, in special pentru ca Facebook nu ofera siguranta datelor. Citeste cu atentie Termenii si conditiile de utilizare ale Facebook si vei observa ca datele tale sunt trimise la anumite firme, iar softurile pe care le utilizezi preiau anumite date din profilul tau. De asemenea exista numeroase atacuri pe Facebook si prin intermediul site-ului, deci ai destule motive sa iti stergi contul daca nu-l mai folosesti.

Totusi, nu discutam in acest tutorial motivele pentru care cineva vrea sa isi stearga definitiv contul Facebook, pentru ca parerile PRO si CONTRA sunt impartite. Sa zicem ca ai ajuns la concluzia ca este bine sa iti stergi contul Facebook. Cum faci asta?

Mai intai intra pe pagina ta de Facebook, click pe Contul meu (dreapta sus) si apoi din meniul care apare, click pe Centrul de ajutor.

Click pe linkul Browse Help Topics

In pagina care se deschide, cauta putin mai jos si da click pe linkul Deactivating, deleting and

memorializing accounts

Mai jos in pagina click pe linkul How do I permanently delete my account?

Video

Vizionare placuta

 

Posted on 21/11/2012, in video and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.