Black Friday. Ziua cu reduceri incredibile la produse electro si IT va avea loc pe 23 noiembrie 2012

Magazinele romanesti pregatesc reduceri si oferte irezistibile pentru Vinerea Neagra

Se apropie Black Friday, ziua cu reduceri substantiale la produse electronice, electrocasnice si IT&C.Vinerea Neagra tinde sa devina o traditie, tot mai multi romani asteptand reducerile pentru a-si schimba gadgeturile si aparatele din casa sau pentru a lua un cadou la un pret bun pentru sarbatorile de Craciun.

Anul trecut reducerile au fost si de pana la 50% sau chiar de 60% pentru televizoare LCD, calculatoare si jocuri electronice. Si produsele electrocasnice au avut reduceri importante de aproximativ 30%.Magazinele care au avut promotii in Vinerea Neagra de anul trecut au avut incasari cu pana la 50% mai mari. Ofertele magazinelor online au fost afisate incepand cu ora 5, interesul cumparatorilor fiind atat de mare, incat la doar doua ore serverele au inceput sa pice. Unele magazine au avut chiar si pana la 30 de mii de vizitatori in acelasi timp.

Sursa:foto yoda.ro

Sursa:foto yoda.ro

Folosit in mai multe contexte, financiare si sociale, Black Friday  a inceput sa fie utilizat pentru a desemna vinerea de dupa Ziua Recunostintei din 1966. In Philadelphia, o publicatie a caracterizat ziua de vineri ca fiind neagra din cauza aglomeratiei de pe drumuri, dar si de pe trotuar, unde oamenii adunati la cozi nu mai lasau niciun centimetru liber. Si pentru acest an, pe 23 noiembrie vom avea parte de Black Friday  mai multe magazine anuntandu-si deja participarea: emag.ro   , evoMAG.ro  ,  WatchShop.ro  , ALTEX , MEDIA GALAXY ,  Flanco  

F64

Sursa  yoda.ro

Posted on 09/11/2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.