Torrentele cresc incredibil. Cu cat a urcat traficul in ultimele luni

Sursa:Foto yoda.ro

Sursa:Foto yoda.ro

Site-urile care pirateaza filme, muzica si publicatii sunt tot mai des folosite de internauti.

Traficul BitTorrent a crescut cu 40% in America de Nord in ultima jumatate de an. In orele de varf, site-ul se lauda cu o treime din traficul total generat de uploaduri, in timp ce Netflix este responsabil de 28% din traficul de download, in acelasi interval orar, anunta compania canadiana Sandvine.

In 2004, cum mult inainte de boomul site-urilor de torrente, BitTorrent era responsabil, spun studiile, de 35% din traficul de Internet.

Chiar si in acest moment, in absolut, BitTorrent infloreste. Potrivit companiei canadiene, in ultima jumatate de an, in America de Nord, traficul site-ului a crescut cu 40%. Asta chiar daca pe ansamblu, BitTorrent are un trafic mai mic raportat la traficul total care se face prin Internet.

Sursa:Foto yoda.ro

Sursa:Foto yoda.ro

In Europa, situatia este asemanatoare, mai spun canadienii, anunta TorrentFreak Cele mai folosite torrente de utilizatorii din Romania sunt  filelist , piratebay, iplay, lasttorrents, torrentz.eu si demonoid.

Sursa:foto yoda.ro

Sursa:foto yoda.ro

 

Sursa: http://www.yoda.ro

 

Posted on 08/11/2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.