Anunt bomba din partea celui mai mare colos din pirateria online. Ce se intampla in cateva luni

Sursa:foto yoda.ro

Sursa:foto yoda.ro

Kim Dotcom a facut un anunt pe care foarte multi il asteptau.

Gizmodo scrie ca Megaupload se va relansa la inceputul anului viitor, in data de 20 ianuarie. Site-ul citeaza un anunt facut de Kim Dotcom, care a precizat ca noul Megaupload va purta numele “Me.ga”.

Conform noii politici pe care site-ul aflat inca in stadiul de desen o va aplica, “utilizatorii vor fi responsabili de ce posteaza, nu site-ul in sine”, scrie Gizmodo.

Kim Schmitz, de 38 de ani, a fost arestat in Auckland (nordul Noii Zeelande) la solicitarea FBI. A fost eliberat pe cautiune dupa o luna, dar se confrunta in continuare cu riscul de a fi extradat în SUA.

Astazi, Schmitz a confirmat pe Twitter crearea unei noi platforme – “Mega”. “Un lucru este sigur: oamenii vor MEGA!”, a spus el. Site-ul va gazdui fisiere criptate care vor putea fi accesate doar de utilizatori, iar Mega nu va avea copii si nicio vreo responsabilitate legalaă.

Statele Unite ii acuza pe detinătorii Megaupload ca au obţinut fraudulos 175 de milioane de dolari americani (135 de milioane de euro) din vanzarea unor copii piratate ale filmelor si programelor televizate.

 

Sursa: yoda.ro

 

Posted on 01/11/2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.