Atac fara precedent asupra Facebook. Cei mai mari hackeri ai lumii nu glumesc. Cand vor sa inchida reteaua

Sursa:Foto yoda.ro

Sursa:Foto yoda.ro

Membrii grupului de hackeri Anonymous au postat un mesaj prin care ameninta reteaua de socializare, dar si producatorul de jocuri Zynga.

Hackerii de la Anonymous planuiesc sa atace facebook si sa ofere gratuit publicului jocurile produse de Zynga, suparati ca aceasta companie de jocuri planuieste sa faca reduceri de personal si sa angajeze oameni din tari sarace, pe care sa ii plateasca putin.

Atacul ar urma sa aiba loc pe data de 5 noiembrie, zi in care, spun hackerii, vor face ca accesul la Facebook sa fie taiat.

Cei de la Anonymous spun ca au obtinut documpente secrete, care ar arata ca o mie de persoane ar urma sa fie date afara, scrie  BusinessInsider.

Cu un miliard de dolari care stau intr-o banca, noi credem ca astfel de actiuni sunt o insulta la adresa populatiei, iar comportamentul corporatiilor care actioneaza precum Zynga trebuie sa se schimbe“, spun ei.

Este posibil ca acest atac sa fie doar o farsa si ca grupul de hackeri sa nu detina acces la planurile confidentiale ale companiei care produce jocuri pentru Facebook.

 

Sursa:yoda.ro

 

Posted on 29/10/2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.