Microsoft, pusa la zid de UE pe tema browserelor

 

UE acuza oficial Microsoft ca si-a incalcat acordul prin care se angaja sa ofere consumatorilor o alegere in privinta programului pentru navigarea pe Internet.

In 2009, Comisia Europeana declara ca suspecteaza Microsoft de folosirea pozitiei dominante de pe piata pentru a “forta” utilizatorii sa foloseasca Internet Explorer, scrie Washington Post. In urma negocierilor, compania a acceptat sa creeze o aplicatie care sa dea posibilitatea userilor sa aleaga intre mai multe browsere.

Comisia sustine insa ca aplicatia nu a aparut pe multe computere intre februarie 2009 si iulie 2012, fapt care a afectat milioane de utilizatori, in timp ce Microsoft da vina pe o eroare tehnica.

“Tratam foarte serios aceasta problema si am actionat de indata ce am aflat de existenta ei. Desi a fost vorba de o greseala tehnica, ne asumam responsabilitatea pentru cele intamplate”, anunta Microsoft intr-o declaratie.

Compania are la dispozitie patru saptamani pentru a remedia problema, in caz contrar fiind pasiva de plata unei amenzi de pana la 10% din veniturile anuale.

 

Sursa:yoda.ro

 

Posted on 25/10/2012, in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.