Foloseşti Skype? Vezi ce pericol te pândeşte!

Cei care folosesc aplicaţia de instant messenger şi VoIP, Skype sunt în mare pericol dacă nu au un bun sistem de securitate pe computer.

Malware-ul ce se raspandeşte prin aplicaţiei este mult mai complex  decât s-a crezut iniţial,  virusul worm Dorkbot colectează conturile şi parolele de Facebook, Twitter şi PayPal, informează The Next Web.

Lansat acum o saptămână, malware-ul continuă sa  raspandească şi prin aplîcaţia MSN Messenger, nu doar prin Skype.

Cei de la Kaspersky Lab susţin că virusul poate fura parolele conturilor unor site-uri importante precum eBay,Facebook, PayPal, Sms4file, Twitter, Yahoo.

În momentul actual virusul se răspândeşte prin intermediul unui mesaj ce conţine un link scurt. Chiar dacă arhiva ce corespunde linkului este descarcată accidental, este foarte important să nu deschizi fişierul executabil din arhivă, chiar dacă nu primeşti o alertă din partea programelor antivirus.

 

Sursa:economica.net

 

Posted on 19/10/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.