Utilizatorii Steam sunt expusi atacurilor malware

O vulnerabilitate in Steam expune milioane de clienti ai serviciului Valve la atacuri informatice. Vulnerabilitatea din Steam Browser protocol a fost descoperita de o echipa de securitate din Malta.

Vulnerabilitatea de securitate Steam, descoperita de specialistii ReVuln, vizeaza un protocol utilizat la instalarea si dezinstalarea jocurilor, dar si la alte functii oferite de platforma de distributie digitala, scrie ArsTechnica.

 

 

Chiar si utilizarea URL-urilo care incep cu “Steam://” devine periculoasa deoarece vulnerabilitatea poate fi utilizata pentru a rula cod malware pe computerul utilizatorilor Steam.

Deschiderea linkurilor Steam care poate fi exploatata de hackeri este automata in Safari si browserele bazate pe Webkit, in timp ce Google Chrome si Internet Explorer avertizeaza cu privire la deschiderea linkurilor, iar Mozilla Firefox cere confirmarea utilizatorului.

 

Sursa:hit.ro

Posted on 18/10/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.