450 de milioane de utilizatori Firefox, in pericol. Cu ce eroare de securitate a aparut versiunea 16

Ultima versiune lansata de Mozilla Firefox a devenit un pericol pentru cei care tocmai si-au facut update-ul.

Utilizatorii au fost rugati la scurt timp dupa ce au trecut la Mozilla Firefox 16 sa revina la varianta precedenta, pana cand “cateva erori vor fi rezolvate”, scrie astazi BBC

Conform sursei citate, problema cu care noul browser s-a lovit imediat dupa lansare era“imposibilitatea de a bloca scurgerea de informatii a site-urilor pe care utilizatorii de Firefox le vizitau.”

Compania non-profit a anuntat ca “numai un numar limitat de utilizatori a fost afectat.”, oprind la 24 de ore de la lansare posibilitatea de a downloada upgrade-ul.

Michael Coates, directorul de securitate de la Mozilla, a declarat pe blog: “In acest moment nu avem informatii ca acea problema a fost exploatata de catre cineva pe internet. Firefox 16 a fost oprit in acest moment din donwloadul depe site si userii vor fi upgradati automat la acest nou serviciu odata ce el va fi sigur. Ca o masura de precautie, utilizatorii pot reveni la versiunea 15.0.1.”

Firefox este in acest moment unul dintre cei 3 mari lideri ai web-browsingului, cu 450 de milioane de utilizatori la nivel global, in competitie cu Google Chrome si Internet Explorer.

Sursa stirileprotv.ro

Posted on 11/10/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.