Editare foto mai usoara cu pixlr-o-matic

Una dintre cele mai populare aplicatii ale momentului pentru smartphone-uri este Instagram. Utilizatorii sunt incantati de posibilitatea de a-si edita pozele direct de pe telefon.

Numarul fanilor dedicati ai acestei aplicatii a crecut atat de mult incat multi dintre ei au inceput sa-si doreasca sa o poata utiliza si pe PC.

Astfel a aparut Pixlr-o-matic, o aplicatie Adobe Air bazata pe flash cu unelte similare celor oferite de Instagram. Aplicatia e disponibila atat pentru desktop, cat si pentru smartphone-uri cu iOS sau Android.

Sursa: Foto pcworld.ro

Sursa: Foto pcworld.ro

Soft-ul este gratuit si e o versiune mai putin complexa a Photoshop-ului. Utilizatorul parcurge trei etape de procesare. Imaginile pot fi uploadate din calculator sau pot fi facute instantaneu cu camera web.

Fotgrafiilor li se pot aplica filtre interesante, efecte speciale si li se pot adauga diverse rame. Nu este obligatoriu sa parcurgem toate cele trei etapele la editarea unei fotografii. Putem doar sa aplicam un filtru, un efect special sau sa inramam cadrul.

Interfata este simpla, prietenoasa si usor de utilizat.

Sursa: pcworld.ro

 

Posted on 06/10/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.