Un virus iti poate sterge tot ce ai in telefon. Cum te protejezi gratuit

Specialistii in securitate de la Bitdefender au lansat o aplicatie care nu lasa softurile periculoase sa iti rada continutul telefonului.

Compania romaneasca de securitate Bitdefender lanseaza o aplicatie gratuita care protejeaza telefoanele cu Android de atacurile care folosesc vulnerabilitatea USSD descoperita recent. Exploatand aceasta problema a sistemului de operare, informatiile aflate in memoria smartphone-ului pot fi sterse de la distanta.

Vulnerabilitatea a fost descoperita chiar in aceasta saptamana. Specialistii de la Bitdefender sustin ca ea ar permite unui atacator sa declanseze de la distanta diverse comenzi ce putn milioane de utilizatori de smartphone-uri in pericol de a-si pierde datele.

Publicitatea iscata in jurul acestei vulnerabilitati creste probabilitatea unui atac, cu atat mai mult cu cat exploatarea sa nu necesita cunostinte tehnice deosebite“, sustine  Bitdefender pe blogul sau.

Sursa:yoda.ro

Sursa:yoda.ro

Aplicatia gandita de romani,   USSD Wipe Stopper,

poate fi descarcata gratuit din Google Play. Ea ii da de stire posesorului telefonului atunci cand e pe cale sa se activeze un proces care poate duce la pierderi de date.

In momentul cand vulnerabilitatea a iesit la lumina, specialistii Bitdefender s-au pus in miscare si au dezvoltat cea mai buna solutie de protectie care exista in acest moment pe piata – Bitdefender Wipe Stopper. Este gratuita, deci o recomandam tuturor utilizatorilor de Android’’, spune Alexandru Balan, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Sursa:Stire IT  yoda.ro

Posted on 29/09/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.