Cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte sa deschizi browserul

Pericolele informatice la care sunt expuse datele tale personale, dar si fisierele stocate pe computerul tau, nu sunt deloc neglijabile atunci cand navighezi pe internet. Tine cont de cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte sa deschizi browserul, intr-un tutorial realizat de compania de securitate IT   F-Secure.

1. Porneste propriul filtru spam
Poate cea mai buna arma impotriva amenintarilor online este atentia utilizatorului. Porneste propriul filtru spam si nu deschide linkuri care par ciudate.
Incercarile de inselaciune pornesc de la email dar sunt prezente pe un numar mare de site-uri web, iar atentia la detalii ca URL-ul poate fi cea mai buna protectie impotriva virusilor si a aplicatiilor malware.

Sursa:hit.ro

Sursa:Foto hit.ro

Sursa: hit.ro

Posted on 10/09/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.