100 de romani, cercetati pentru ca au descarcat de pe torrente. Cand devine ILEGAL filmul pe care l-ai downloadat

Sursa:Foto Yoda

Sursa:Foto Yoda

Cine este prins ca a distribuit doar o singura pelicula, risca inclusiv sa faca puscarie.

Numai in acest an 100 de romani au fost cercetati de politisti pentru piraterie online. Daca descarci un film de pe Internet nu comiti nicio infractiune.

Sistemul identifica toate calculatoarele pe care exista filmul respectiv, il imparte in bucati si il incarca simultan la o viteza net superioara. Cine intra pe aceste site-uri incalca legea.

 

Inspectorii mai multor asociatii antipiraterie sunt abonatii acestor retele. Acestia identifica utilizatorii, iar apoi trimit informatiile politiei.

Informatiile sunt preluate de inspectorii unui serviciu specializat din cadrul politiei. Nu puteti scapa nici daca va schimbati IP-ul calculatorului, spun politistii. Potrivit legii, cine incalca legea risca pana la 4 ani de inchisoare.

 

 

 

Sursa:yoda.ro

 

Posted on 07/09/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.