Cum te spioneaza furnizorul tau de internet? Iata cum

Operatorii telecom au acces la tot mai multe informații Despre activitatea on-line un clientilor, Lucru ce ii sperie PE Multi internauti. Afla cum te poate spiona furnizorul tau de internet, potrivit PCWorld , de îngrijire statusul de ceva vreme detaliile Legii “Big Brother” în România si ce face un for Poti te proteja de curiozitatea operatorilor de telecomunicatii
Deocamdata furnizorii de internet ar putea Nu Vedea PE UN ecran tot ce VEZI si tu atunci CAND navighezi on-line, Dar multitudinea de Informatii ce le stau la dispozitie ESTE EXTREM de apropiata de Interkultureller Austausch http://www.grenzenlos.or.at scenariu infricosator.
1. Ce poate colecta data de furnizorul de internet?
Dan Auerbach, specialist al Electronic Frontier Foundation, asociatie for protejarea drepturilor internautilor, sustine ca cele mai multe informații colectate de furnizorii de internet statusul de ceva vreme “metadate”. Operatorii telecom colecteaza în principal, Informatii Despre IP Adrese si Numere port de ce ar putea fi folosite for o estimare vizitele PE anumite site-uri-.
În limitele legislatiei DIN SUA, operatorii de telecomunicații au acces si la mai multe informații Despre activitatea on-line un clientilor, Insa Nu le pot accesa decat la cererea autoritatilor. Si in Europa, datele utilizatorilor ar putea fi obtinute de autoritati, Insa doar cu onu Ordin judecatoresc specială.
Sursa: Foto hit.ro

Sursa: Foto hit.ro
Sursa: hit.ro

Posted on 06/09/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.