Protectie in retele sociale pt tin si prietenii tai

Sursa: bitdefender.ro

Sursa: bitdefender.ro


Safego. Cu ajutorul tehnologiei de scanare in-the-cloud, Bitdefender Safego vă protejează contul din rețeaua socială din care faceți parte și împiedică descărcarea de aplicații periculoase pe calculatorul dumneavoastră prin acest canal. Bitdefender Safego identifică și împiedică răspândirea mesajelor spam pentru ca să puteți comunica liber cu cercul dumneavoastră de prieteni online.
În plus, Bitdefender Safego măsoară gradul de siguranță al datelor dumneavoastră personale, vă avertizează care dintre date sunt accesibile persoanelor care nu se află în cercul dumneavoastră de prieteni și vă permite, astfel, să reduceți riscul furtului acestora. » mai multe informații

Sursa: bitdefender.ro

Posted on 02/09/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.