Atentie! Escrocii tintesc fanii Counter Strike

Ultima versiune a celui mai popular joc de ac?iune online, Counter Strike – Global Offensive, lansata saptamana trecuta de Valve Corporation, a si atras atentia escrocilor, afirma specialistii Bitdefender.
In lipsa unei metode de evitare a protectiei comerciale cu cheie de inregistrare, atacatorii au incercat sa-i pacaleasca pe gameri promitandu-le 500 de astfel de numere de inregistrare gratuite, disponibile pe un website fals – o clona a Gamekeyz – site folosit de foarte multi impatimiti ai jocurilor online.

“Pentru a primi seria de inregistrare promisa jucatorii sunt directionati catre o pagina de sondaj sau catre site-uri care vand aplicatii si servicii cu suprataxa pentru mobile, dupa care li se cere sa dezvaluie o serie de informatii personale. Jucatorul nu va primi insa nicio cheie de acces dupa introducerea informatiilor solicitate.”

Datele personale vizate de escroci sunt: nume, adresa, numar de telefon, email si furnizorul de servicii de telefonie, informatii sensibile, care cel mai probabil vor fi utilizate pentru inscrierea victimei la un serviciu pe care utilizatorul nu l-a solicitat, dar si in alte tipuri de escrocherii sau atacuri de phishing.

Escrocii localizeaza geografic IP-ul pentru a personaliza mesajele trimise si pentru a le face mai credibile, intrucat abordeaza consumatorii in limba lor materna.

Sursa:hit.ro

Posted on 31/08/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.