Google Chrome 22 imbunatateste securitatea Flash pentru Windows

Google Chrome 22 include mai putine noutati decat versiunea precedenta a browserului Google, dar una dintre ele este cu adevarat notabila: un plugin ce mareste securitatea Flash pentru Windows.

Vulnerabilitatile Adobe Flash sunt una dintre exploatarile folosite cel mai de des de aplicatiile malware, insa Google Chrome 22 includ plugin-ul Peppet (PPAPI), ce ofera cea mai mare siguranta impotriva virusilor, scrie Geek.

Noul plugin Flash din Google Chrome 22 ruleaza in acelasi sandbox considerat pana acum invulnerabil in fata tentativelor de hacking, iar PAPPI a redus si numarul de erori cauzate de Flash cu 20%.

Versiunea de Linux a Google Chrome foloseste plugin-ul Flash de mai bine de 2 luni, dar acum securitatea sporita soseste si pe Windows 7 si Windows 8. Google Chrome este singurul browser ce poate afisa continut Flash in interfata Metro in afara de Internet Explorer 10, in care Flash functioneaza doar pe un numar redus de pagini

Sursa: hit.ro

Cum descarcam google chrome

Sursa: Personala video

Posted on 13/08/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.