Un nou virus periculos fura parolele si datele cardurilor bancare

Sursa:Foto yoda.ro

Sursa:Foto yoda.ro

Amenintarea informatica trece de barierele de securitate in doua din trei cazuri .

O noua amenintare, “Drive-By Virus”, infecteaza calculatoarele utilizatorilor printr-un simplu click de mouse. Virusul trece de protectia programelor de securitate, in doua din trei cazuri, acesta nefiind detectat.

Virusul a fost semnalat in Statele Unite de FBI. In unele cazuri, acesta activeaza camera web si blocheaza imaginea pe ecran, deblocarea acesteia fiind destul de complicata, semnaleaza oficialii americani.

Reprezentantii Centrului de prevenire a criminalitatii informatice pe Internet sfatuiesc utilizatorii sa nu faca plati online, sa nu ofere date personale si sa contacteze un specialist. Deblocarea imaginii calculatorului nu inlatura virusul, acesta putand rula in continuare si fura parolele si datele cardurilor bancare, potrivit site-ului The Denver Channel.

Sursa: yoda.ro

Posted on 11/08/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.