Bitdefender anunta Antivirus Plus 2013, Internet Security 2013 si Total Security 2013 in Romania

Producatorul romanesc de solutii software de securitate lanseaza Bitdefender 2013.

Bitdefender anunta lansarea in Romania a generatiei de produse 2013, ce extinde protectia utilizatorului dincolo de mediul virtual si adauga un intreg arsenal de noi functionalitati celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.

“Functionalitatile care echipeaza Bitdefender 2013 protejeaza utilizatorii in orice situatie si pentru orice activitate desfasurata pe internet si in afara sa. Noile module precum Safepay si Anti-Theft desavarsesc produsul cotat ca fiind cel mai bun din industrie, astfel incat putem spune ca este cea mai fiabila si facila solutie”, spune Ciprian Istrate, Product Marketing Director, Bitdefender 2013.

Bitdefender 2013 asigura un mediu steril pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatura virtuala, astfel ca niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tasteaza utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigura controlul terminalelor mobile chiar si atunci cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar si pe Facebook – restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametrii setati de utilizator.

Noua varianta a celui mai bun antivirus din lume, conform testarilor AV-Test, este compatibila cu Windows 8.

Lansat cu o luna in urma pe pietele internationale, Bitdefender 2013 a luat deja doua distinctii foarte importante in industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul romanesc pe locul intai in urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, este disponibila din 24 iulie, in format electronic, la toti partenerii autorizati si pe site-ul bitdefender.ro, iar de la sfarsitul lunii august produsul va fi comercializat in format de retail si in magazinele de profil.

Sursa: yoda.ro

Posted on 27/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.