Conversatia ta Skype nu e 100% sigura

Skype este, clar, in top 2 cele mai bune aplicatii de mesagerie instant, pentru ca se bate umar la umar cu Yahoo! Messenger. Dar, ca si la Yahoo, si aici exista probleme proaspat descoperite prin care conversatia ta ar putea fi trimisa si unei persoane necunoscute.

Exact. Vorbesti cu cineva si, in acelasi timp, mesajul tau ajunge si la o a 3-a persoana pe care nu o cunosti. Desi oficialii Skype spun ca e o situatie rara ea se poate intampla.

“We are aware that in rare circumstances IM’s between two contacts could be sent to an unintended third contact. We are rolling out a fix for this issue in the next few days and will notify our users to download an updated version of Skype.”

Problema n-are inca o solutie dar probabil ca Skype o va rezolva in curand. Altfel, stati cu ochii pe update-uri si asigurati-va ca sunt facute la timp, pana nu e prea tarziu.

Sursa: Stiri it arenait.net

Posted on 22/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.