Firefox 14 disponibil pentru descarcare (Download)

Mozilla a lansat Firefox 14, cea mai noua versiune a browserului, cu cateva modificari importante, ce nu sunt insa la fel de aparente ca imbunatatirile din Firefox 13.

Noul Firefox 14 este disponibil pentru descarcare pe site-ul Mozilla si ofera o masura de securitate suplimentara pentru cautarile web prin casuta Google a browserului: toate rezultatele si sugestiile au trecut de la HTTP la HTTPS, scrie Engadget.

Alte imbunatatiri ale noii versiune Mozilla Firefox includ compatibilitatea modului full screen pentru utilizatorii Mac OS X Lion, alaturi de performanta mai buna pentru mouse in jocurile online.

O alta optiune importanta din Firefox 14 este introducerea optiunii click-to-play pentru plug-in-uri. Continutul Flash sau Java nu se mai incarca astfel automat pe site-uri necunoscute ce ar putea include pericole pentru securitate, ci doar dupa ce utilizatorul da click pe casuta gri.

Activarea click-to-play se face prin accesarea about:config in bara de cautare si un click pe optiunea “plugins.click_to_play”.

Sursa: Stirea IT http://www.hit.ro

Cum Descarcam Mozilla FireFox

Sursa:Video Personala

Posted on 20/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.