Yahoo! confirma ca hackerii au spart 450.000 conturi. Ce sfaturi are compania pentru utilizatori

Yahoo! sustine ca ar fi vorba despre parole mai vechi ale unor conturi.

Compania Yahoo! a confirmat ca o serie de adrese de email si parolele asociate unor conturi Yahoo! Contributor Network au ajuns in mainile hackerilor care le-au publicat pe Internet.

Ar fi vorba, insa, de un fisier mai vechi, care ar contine, asa cum s-a vehiculat, 450.000 conturi.

“Aceste informatii au fost dezvaluite de catre o serie de editori care au aderat la Associated Content inainte de Mai 2010, data la care aceasta a fost achizitionata de catre Yahoo! (Associated Content a devenit Yahoo! Contributor Network). Fisierul compromis este o entitate independenta al carui scop nu a fost de a acorda acces la sistemele si serviciile Yahoo!”, anunta compania.

Oficialii Yahoo! sustin ca au inlaturat vulnerabilitatea prin masuri suprimentare de securitate, iar utilizatorii afectati vor fi notificati in cel mai scurt timp.

Compania le-a transmis, cu aceasta ocazie, utilizatorilor sa isi schimbe in mod regulat parolele si sa citeasca sfaturile de securitate postate pe security.yahoo.com.

Sursa:yoda.ro

Posted on 17/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.