QuickScan îți face o analiză gratuită a PC-ului

Calculatoarele din România sunt pe locul trei într-un top care analizează țările cu cele mai multe sisteme infectate. Astfel, 13,2% din cei peste 77.500 de utilizatori care și-au verificat sistemele de calcul folosind QuickScan au primit verdictul ’’infectat’’, procentul fiind depășit doar de țări precum Thailanda sau India.

Raportul a fost realizat luând în calcul top 10 al țărilor în care au fost realizate cele mai multe scanări folosind aplicația Bitdefender.
Cele mai puține sisteme infectate au fost identificate în Germania, 4,7% din sistemele scanate și în Marea Britanie, 6,5% calculatoare infectate din total verificate.

La nivel global serviciul QuickScan a fost rulat pe 1,3 milioane de calculatoare, iar 11,5% dintre acestea au fost identificate ca având viruși.
Cei mai răspândiți viruși sunt Troian.Sirefef, Variant.Kazi și Variant.Graftor. Troian.Sirefef este un virus foarte abil, ce conține multiple componente care permit proprietarilor să lanseze o gamă largă de atacuri, de la instalarea de soft antivirus fals pe PC-urile infectate până la generarea de venituri din click-uri pe reclame.

Soluția antivirus de scanare în cloud QuickScan detectează infecțiile active în mai puțin de 60 de secunde și este parte integranta a tuturor soluțiilor de securitate Bitdefender. QuickScan este în același timp disponibil și ca instrument independent care poate fi rulat gratuit de la:

http://quickscan.bitdefender.com/ro/

Sursa: pcnews.ro

Posted on 17/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.