Cum aflu adresa MAC a calculatorului

Am sa-ti explic în acest articol cum aflu adresa MAC a calculatorului, fără a întrebuința în acest scop vre-un program specific. Modalitatea e simplă și constă în scrierea unei comenzi în Command Prompt.

Așadar, în Caseta RUN sau în caseta Search programs and files scriem CMD și apăsăm tasta Enter. Se va deschide Command Prompt si in acesta vom scrie:

getmac


Apăsăm Enter și așteptăm 2, 3 secunde pentru ca adresele MAC a tututor plăcilor de rețea ale calculatorului să fie afișate.

Posted on 16/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.