Facebook monitorizeaza chat-ul si raporteaza “activitatile criminale”

Facebook si-a gasit o noua scuza pentru incalcarile tot mai flagrante ale intimitatii utilizatorilor. Mai nou, reteaua sociala monitorizeaza chat-ul cu un soft special, pentru a detecta “activitatile criminale”.

Joe Sullivan, Chief Security Officer Facebook, a recunoscut ca reteaua sociala monitorizeaza discutiile dintre utilizatori cu un soft, pentru “siguranta utilizatorilor Facebook”, scrie Mashable.

Scanarea automata a tuturor conversatiilor din reteaua sociala are ca scop principal identificarea pedofililor, printr-un sistem care detecteaza limbajul vulgar in conversatii, alaturi de informatii personale, in cazul diferentelor mari de varsta intre partenerii de discutii. Cu ajutorul Facebook, politia americana a reusit sa puna sub acuzare un barbat acuzat de abuz sexual asupra minorilor.

Colaborarea Facebook cu politia a vizat si un alt incident din luna aprilie cand reteaua sociala a trimis autoritatilor datele de logare si informatii din contul unui suspect de crima.

Reprezentantii Facebook sustin ca monitorizarea chat-ului este pentru binele utilizatorilor, insa nu au mentionat nimic despre inregistrare si pastrarea discutiilor care sunt identificate ca suspecte.

Sursa: hit.ro

Posted on 15/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.