Un nou malware periculos ataca terminalele Android

Utilizatorii de terminale Android au de infruntat o noua amenintare malware. Aplicatia MMarketPlay, instalata deja de peste 100.000 utilizatori, poate descarca alte aplicatii contra-cost pe telefonul utilizatorului, fara stirea acestuia.

Aplicatia malware s-a raspandit rapid in China, dupa ce a fost descarcata din magazine de aplicatii neoficiale.

Odata instalata, aplicatia MMarketPlay poate descarca alte aplicatii din magazinele de aplicatii oficiale, iar utilizatorul descopera paguba abia cand cerceteaza activitatea contului, scrie RedmondPie.


Deocamdata, cei mai afectati au fost utilizatorii operatorului telecom China Mobile, insa orice utilizator din Europa care descopera pe telefon o aplicatie cu numele in limba chineza pe care nu a descarcat-o poate fi victima unei aplicatii malware ce ii poate afecta contul asociat magazinelor sigure de aplicatii.

Sursa: hit.ro

Posted on 10/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.

%d bloggers like this: