Facebook ne face tristi si fara incredere in noi VIDEO

Un studiu realizat la o universitate britanica vorbeste despre impactul pe care il are Facebook asupra noastra

Sursa: Foto yoda.ro

Sursa: Foto yoda.ro


Retelele sociale ar putea sa ne faca mai mult rau decat bine, daca e sa dam crezare unui studiu realizat la Universitatea din Salford, Marea Britanie.

Jumatate dintre cei 298 de participanti, cu totii fani ai retelelor sociale, au declarat ca site-urile precum Facebook sau Twitter le fac viata mai grea.
mashable
Concret, subiectii au spus ca au un sentiment negativ deoarece isi compara realizarile cu cele ale prietenilor din mediul online, fapt care le scade increderea in fortele proprii si ii face sa aiba o parere proasta despre ei insisi.

In plus, doua treimi dintre participantii la studiu sustin ca le este greu sa se relaxeze sau sa doarma dupa ce petrec timp in retelele sociale. Iar un sfert au vorbit despre dificultati la munca sau in relatii, din cauza Facebook.

Mai mult de jumatate dintre participantii la studiu au spus ca se simt ingrijorati sau inconfortabil atunci cand nu au acces la retelele sociale sau la contul de mail, scrie mashable.
Poti afla in 30 de secunde daca esti dependent de Facebook.

Pe tine retelele sociale te afecteaza in vreun fel? Spune-ne parerea ta!

Sursa:Video yoda.ro

Sursa:yoda.ro

Posted on 09/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.

%d bloggers like this: