Intel lanseaza noi modele de procesoare mobile Core i3

Intel vrea sa invadeze toate segmentele de piata cu procesoarele sale din a treia generatie Core. Pentru ca putine platforme ramasesera necucerite, Intel lanseaza acum si procesoare mobile Core i3 (pentru laptopuri). Anuntul vine la putin timp dupa ce compania a dezvaluit ca Surface, tableta Microsoft, este motorizata tot de procesoare Intel.
Asa cum a promis odata cu prezentarea noii arhitecturi Ivy Bridge, Intel lanseaza doua noi modele de procesoare mobile Core: i3-3110M si i3-3217U, ambele la un pret de 225 dolari, scrie ZDNet.

Sursa:Foto  hit.ro

Sursa:Foto hit.ro


Intel Core i3-3110M este un dual-core la 1,8GHz ce consuma 35W, cu cache de 3MB si compatibil cu PCI Express 3.0. Procesorul Intel are integrat si chip grafic Intel HD Graphics 4000, ce ruleaza de la 650 MHz pana la la 1GHz.

Intel Core i3-3217U consuma aproape jumatate din energia necesara primul cip Intel Core i3, numai 17W, insa ofera specificatii similare: dual-core la 1,8GHz. Diferentele tin de partea grafica, Intel HD Graphics 4000 la 360 MHz si de compatibilitatea cu PCI Express 2.0

Sursa: hit.ro

Posted on 01/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.