Diablo III se lanseaza in sfarsit

Inca din timpul facultatii jocul Diablo mi-a intrat asa la suflet si sincer si chiar asteptam cu sufletul la gura o noua versiune deoarece Diablo II l-am terminat atat pe easy, mediu cat si hard, asta ca sa nu mai pun la socoteala ca pe vremea aceea il jucam in retea si era mult mai greu, dar mult mai incitant.

Din punct de vedere al pretului de 60 de euro, parca e putin cam mare, dar cum pasiunea pentru el este una inestimabila cred ca totusi am sa fac o precomanda, astfel ca pe data de 15 martie 2012 sa il pot juca.

Nu stiu daca o sa mai am acelasi entusiasm ca pe vremuri, dar un lucru e cert. Trebuie neaparat sa il am si sa il joc. Acest joc il astept de mai bine de 5 ani, timp in care am mai jucat si alte RPG-rui precum Ghothic III, dar parca nu au avut acelasi impact asupra creierului meu precum a facut-o Diablo II.
Ca o mica prezentare a jocului iata si unul din trailerele acestuia:

Sursa: tutorialepc.ro

Posted on 01/07/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.

%d bloggers like this: