Video-Tutorial {Video-PC}

Decizia Facebook de a schimba automat adresele de email din profilul tuturor utilizatorilor cu cele @facebook.com a avut reactii mixte. Daca vrei sa revii la adresa principala de email, afla cum sa-ti ascunzi adresa de mail din contul de Facebook.

Emailurile trimise catre adresa de email Facebook ajung in lista de mesaje primite pe reteaua sociala. Multi utilizatori s-au plans de faptul ca nu au fost anuntati de schimbare, in timp ce altii au apreciat faptul ca numarul de mesaje spam trimise catre adresa de mail poate scadea, scrie GHacks.

Pentru a ascunde adresa de email Facebook sau chiar ambele adrese, intra in profilul personal, alege “Update info”, apoi “Contact info”.

Fiecare adresa de email este insotita de o casuta in care poti alege optiunea “Show on Timeline”, pentru ca adresa de mail sa fie vizibila pentru oricine iti viziteaza profilul Facebook, sau “Hide on Timeline”, pentru ca adresele…

View original post 17 more words

Posted on 30/06/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.