Cea mai high tech tara din lume ar putea interzice YouTube

In pericol sa fie blocate sunt si alte site-uri de video-sharing.

Japonia ar putea interzice YouTube si alte site-uri de video-sharing. Camera Reprezentantilor a fost de acord cu o revizuire a unei legii care vizeaza copyright-ul, revizuire care afecteaza dreptul locuitorilor acestei tari de a folosi paginile de web precum YouTube.

Potrivit actului normativ, descarcarea ilegala a continutului video si audio devine ilegala si intra sub incidenta copyright-ului. Iar cei care incalca legea primesc amenzi de pana la 25.000 dolari.

De ce utilizatorii de YouTube pot fi sanctionati? Explicatia e simpla: atunci cand urmaresc un videoclip sau un film pe YouTube, pe calculatorul lor se descarca direct un fisier de download temporar. In alte tari ale lumii, aceste fisiere sunt lipsite de importanta, insa in Japonia consecintele pot fi grave.

Singura optiune pentru locuitorii acestei tari este, asadar, sa renunte la YouTube, potrivit mashable.

Sursa: yoda.ro

Posted on 23/06/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.