Firefox 13

Cand a accelerat ritmul de lansari al browser-ului sau Firefox, Mozilla a dorit sa ajunga din urma (la numaratoare) concurenta. Si in scurt timp a depasit atat Internet Explorer cat si Opera. Dar in timp ce Mozilla lanseaza cu mult fast o noua versiune de Firefox, Google aduce la al sau Chrome, in tacere, doua, sporindu-si avansul.

Dar sa revenim la Mozilla si al sau Firefox 13 ce a sosit saptamana trecuta. Ce noutati contine el? In primul rand vine in premiera cu o pagina de new tab, unde apar cele mai accesite site-uri. Iar daca folosim pagina principala incorporata, vom regasi aici butoane pentru acces rapid la cele mai importante functii ale browser-ului (Downloads, Bookmarks, History, Add-ons, Sync, Settings).

Tot de acum Firefox are si optiunea de resetare, ce creaza un profil nou cu toate preferintele si setarile, in ideea ca vechiul profil, dintr-un motiv sau altul, s-a deteriorat si s-a corupt. Si astfel remediaza unele probleme.

Si au fost facute si cateva modificari menite sa sporeasca performanta, cum ar fi suportul pentru protocolul SPDY, si incarcarea treptata a paginilor cand se revine la sesiunea precedenta. Si asta se vede si in Peacekeeper mai jos. Doritorii pot descarca Firefox 13 de click

Sistemul de test este alcatuit dintr-un procesor Intel Core 2 Duo la 3.2 GHz, chipset i965P, 2 GB DDR2 la 800 MHz, placa video Radeon HD 6850, RAID 0 320 GB *2 si Windows 7 Professional 64 bits.

Sursa : arenait.net

Posted on 21/06/2012, in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.