Cel mai sofisticat virus informatic poate fi eliminat in cateva secunde. Verifica daca calculatorul tau este infectat

Bitdefender a gasit antidotul pentru Flamer, virusul care fura informatii, parole, inregistreaza conversatii si creeaza capturi de ecran

Bitdefender anunta disponibilitatea tool-ului care gaseste si elimina cel mai complex si periculos instrument de spionaj electronic descoperit pana acum, cunoscut sub denumirile de Flamer sau Skywiper. Acesta poate fura informatii sau parole, poate inregistra conversatii, poate crea capturi de ecran sau chiar intercepta terminalele echipate cu Bluetooth aflate in apropierea calculatorului.

Setul de instrumente Flamer, despre care se crede ca ar fi la originea uneltelor de spionaj Stuxnet si Duqu, se raspandeste prin retelele locale sau prin intermediul stik-urilor USB portabile.

Pentru a vedea daca un computer este infectat cu Flamer, descarcati unealta de detectie si curatare a Bitdefender la adresa:http://labs.bitdefender.com/2012/05/cyber-espionage-reaches-new-levels-with-flamer

Sursa http://www.yoda.ro

Posted on 29/05/2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

EARTH CHANGE MZ

Viziunea mea asupra omului nou este cea a rebelului in cautarea SINELUI, a fetei lui adevarate. Un om pregatit sa arunce toate mastile, toate caracterele prefabricate, toata ipocrizia, gata sa arate lumii cine este el cu adevarat. Si daca va fi iubit sau condamnat, respectat sau huiduit, incoronat sau crucificat, pentru el va fi acelasi lucru, fiindca A FI TU INSUTI este cea mare binecuvantare a EXISTENTEI. Un om adevarat, sincer, care cunoaste IUBIREA si COMPASIUNEA intelege ca oamenii sunt orbi, inconstienti cu spiritul adormit ~ OSHO (CARTEA DESPRE BARBATI)

Christ! Xmas

all about Christmas and Santa.